X

Cere oferta

Denumire firma / Nume persoana fizica:
 
Nume prenume reprezentant / Functia:
 
Tip cerere:
 
Adresa obiectivului pentru care se solicita cererea de oferta:
 
Suprafata obiectivului interior / exterior (m.p.):
 
Tipul activitatii desfasurate:
 
Telefon / Fax:
 
E-mail:
   
Alte informatii:

ยป
Tratamente Fitosanitare

Tratamente Fitosanitare - Coral Impex

"Tratamentele fitosanitare constau în efectuarea de stropiri periodice, urmarindu-se combaterea bolilor si daunatorilor în mod special a agentilor fitopatogeni " (Pseudomonas syringe = arsura bacteriana, Mycospharelle maculiformis = antracnoza, Cameraria orhidella = larva miniera, Hyphantria cunea = omida paroasa etc.)

Tratamente fitosanitare
CORAL IMPEX detine aparatura ultra moderna atat pentru combaterea daunatorilor si a bolilor la plante, cat si pentru ERBICIDAREA terenurilor, plantatiilor sau pavimentelor. Realizam eficient tratamente fitosanitare atat la pomi fructiferi si vita de vie, cat si la arbori ornamentali, spatii verzi municipale, vegetatie inalta. Produsele folosite sunt avizate de catre Ministerul Agriculturii si prezinta o toxicitate redusa. 
Pana in prezent am realizat cu succces tratamente fitosanitare pentru:
  • PLANTATII DE ARBORI FRUCTIFERI
  • GRADINI SI CURTI PRIVATE
  • ALINIAMENTE DE VEGETATIE ORNAMENTALA MUNICIPALA: in localitati precum: Brasov, Cluj Napoca, Braila, Alba Iulia, Unitatea Fitosanitara Prahova, Tulcea s.a.

Cat costa tratamentele fitosanitare?

In functie de numarul plantelor ce trebuie tratate, de suprafata si de boala sau daunatorul ce trebuie combatut specialistii nostri in domeniu va vor indica toate informatiile, incepand cu cu cele legate de costuri si continuand cu masurile de intretinere ce trebuie intreprinse dupa tratament.

La cererea dumneavoastra, firma de deratizare Coral Impex poate realiza programe anuale de combatere, bazandu-ne pe experienta acumulata.
 

Copyright © Coral Impex 2016 Web Design by Softimpera
Oferta pentru Tratamente Fitosanitare - Coral Impex