X

Cere oferta

Denumire firma / Nume persoana fizica:
 
Nume prenume reprezentant / Functia:
 
Tip cerere:
 
Adresa obiectivului pentru care se solicita cererea de oferta:
 
Suprafata obiectivului interior / exterior (m.p.):
 
Tipul activitatii desfasurate:
 
Telefon / Fax:
 
E-mail:
   
Alte informatii:

ยป
Dezinsectie

Servicii de Dezinsectie - Coral Impex

Dezinsectie Cluj

Dezinsectia este actiunea de prevenire sau de combatere a artropodelor vectoare de germeni patogeni sau daunatoare (direct sau indirect)."
 

De ce trebuie sa facem dezinsectie?

  • In primul rand pentru a ne proteja sanatatea. Printre bolile transmise de insecte se numara: malaria, febra galbena, maningita West Nile - transmise de tantari, febra butonoasa, boala Lyme - transmise de capuse, toxinfectii alimentare, prin bacteria E colli - transmise de muste, pesta, tifosul murin - transmise de purici, s.a.

Stiati ca? In anul 1996 Romania s-a confruntat cu cea mai mare epidemie de meningita West Nile din Europa?

  • Pentru a evita producerea unor pagube economice. Ganditi-va cat de mare poate fi paguba produsa unui restaurant, in situatia in care clientii acestuia descopera o infestare cu gandaci de bucatarie, in timp ce servesc masa.

Cand si unde trebuie efectuata dezinsectia?

Dezinsectia trebuie efectuata pe toate spatiile locuite sau circulate  de oameni, atat in interior cat si in exterior. Dezinsectia impotriva insectelor taratoare, precum gandacii, puricii, plosnitele trebuie efectuata pe tot parcursul anului, iar dezinsectia impotriva insectelor zburatoare, cu exceptia daunatorilor de depozit trebuie efectuata incepand cu luna martie si pana in lunile octombrie - noiembrie, in functie de temperatura mediului ambient.

Dezinsectie Coral Impex

Cat costa dezinsectia?                        

Toate eforturile noastre sunt indreptate catre satisfacerea clientilor, deoarece intelegem ca un client multumit poate sa ne aduca, prin recomandarile sale si alti clienti. Folosim numai produse de a caror eficienta suntem 100% siguri si metode proprii, imbunatatite permanent pe parcursul celor peste 15 ani de activitate.  In functie de suprafata spatiului ce trebuie tratat, de gradul de infestare, tipul de insecta, frecventa de executie s.a. avem permanenta grija ca intre calitatea lucrarilor si pretul oferit sa fie cel mai bun echilibru.Copyright © Coral Impex 2016 Web Design by Softimpera
Oferta pentru Servicii de Dezinsectie - Coral Impex